Letak la blog anda kat sini..lalala

Siaran Langsung

Sunday, December 5, 2010

Surti dan Tejo

Umpphhh~





Lepak Tasik Pemaisuri sekadar sembang-sembang ..


Baru-baru ni bukak pusat hiburan Karaoke kat area bedekatan untuk meningkat kan lagi vocal suara sambil mengurangkan bilangan ahli masjid .. ye ker ? saje jer ..


Aku tak kesah la ade ke tidak pusat karaoke kat situ .. aku juga pegi ngan geng2 ayam saje nak test suara .. ~


Memang bukan pilihan aku tempat tuh ..murah memang le murah .. RM10 sejam .. mane tempat lagi mau carik murah cenggitu .. sistem dah bagus .. gune touch scree .. dan android version 2.1 .. tapi sound sistem die bley ke laut .. bukan level-level suara mcm aku .. pedulik ape aku nak eksen kat ngkoang..ekeke


Bukan itu aku nak citer ..


Kisah nyer .. sepanjang tempat karaoke tuh penuh gila GAY .. mata aku ngan kawan-kawan ni belum rabun lagi ntuk nak tengok benda-benda nih .. makin tak elok , pandangan makin tajam .. time nak baca buku..time tu la mata ngko rabun ..


Babak meraba bontot masing-masing tu memang amat mengiurkan .. ~


Tetibe aku brani nak buat conclusion sendiri ..


Lelaki GAY makin ramai kat bandar nih .. mane yang tanak jadi GAY . jgn la ngko begendut dengan laki-laki GAY nih .. dah tesangkut .. dah kene cangkuk .. baru padan muke.. jgn mudah tekono dengan duit duit dioang nih.. GAY memang duit banyak ..



Dulu aku pernah sound soang blogger sebab cakap kebanyakan Engineer adalah gay .. kene la tempias nye kat aku .. tapi bila lama kelamaan .. ade betul jugak .. lancau aper !! Gay bley ade dalam mane-mane kerjaya la ..



Mana yang rase nak jauhkan diri tuh .. blajar lari laju-laju .. dioang keja nanti ..~ ekeke ..








Kat tempat karok tuh ade lagu
" Surti dan Tejo" - Jamrud ..~

6 comments:

skid said...

dan si tejo ngelamun menahan konaknya..oyeah!!

Aku said...

hahaha .. bley gak nak nyanyi ramai2..~

Cliff Hanger said...

aku rase ko pon gay kot...cube check!!

told la hejauw said...

kau gay?? ahka ahak ahak

told la hejauw said...

kau gay?? ahka ahak ahak

Aku said...

to told - tak perlu reply 2x kot.. mane ade gay..ahaha

P.A.T.I