Letak la blog anda kat sini..lalala

Siaran Langsung

Friday, November 26, 2010

Sebab tu .. ?

Ape tengok -tengok .. nak kene kepit ker ? ..


Mase aku duk kat Matrix dulu kalu tak salah aku mase 2004 kot .. aku tak la nak cakap aku hot..hahaha..syiol la..terus lupe point aku nak citer tadi sbb idung tetibe luas..puji diri sendiri memang seronok kan..hahahaha..


Ok aku sambung .. tak tau la aku nak sambung citer kat atas tadi atau tak? ..hehehe..koang penah tak datang perangai bodo koang maksud aku terkesima akibat terpandang sesuatu yang indah .. ?kalu laki ..tak laen tak bukan arr aku jamin..pandangan takkan indah selagi takde pempuan..kalu tak caye cube tanye geng-geng ayam aku .. nanti kalu ade mase aku link kan Pengerusi blogger-blogger ayam kami..itu pn kalu die bagi green lite .. kalu die bagi backhand tu makne nye tak dapat arr..ahh.aku dulik ape..


Mengikut ape yang aku tengok di sekeliling..selagi ade pempuan seksi lalu .. dioang akan cube zoom sedalam mungkin .. kalu buleh nak nampak sumer..lurah ..warna .. corak ..damn ..aku sendiri tak sanggup nak tulis..aku sendiri pun kadang-kadang like benda nih..astagfirullah ..sape yang nak dipersalahkan ?..takkan kite nak salah kan pemburu? sebab dioang tak pandai menembak..kulit2 binatang tak dapat cari untuk nak buat baju .. palahotak..kite bukan hidup di zaman prasejarah la..


Atau mungkin krisis kain tak cukup semakin tinggi menyebabkan penggunaan kain pada baju terpaksa di kurangkan ..mgkin dari buku lali hingga ke peha .. dari lengan panjang terus tak belengan .. main ikat jer .. wow ..~ ntuk laki yang mata keranjang memang suke..len la mcm aku..suke tgk keindahan alam buana..kehijauan pokok paku pakis .. air terjun dan lautan yang biru ..


Dulu mase aku kecik-kecik .. aku suke mengintai .. tak tau la dosa mase kecik-kecik tu di ambil kira atau tak .. lalala..


Bile aku masuk sekejap kat Maahad Islamiah .. asal ade jer kakak-kakak yang seksi dengan selamba aku ucap "MasyaAllah" depan die .. tak tau la die faham atau tak maksud nyer..


Bile aku dah besar panjang ni ade sedikit kesedaran la walaupun kadang-kadang mata ni tak mampu nak melawan .. hehehe..masih boleh kawal selagi aku tak dihasut oleh rakan-rakan..hahaha..


Macamana bile aku dah tua yek ? ..


Sampai bile la agak nye mata ni mampu bertahan dari melihat benda-benda bukan-bukan nih.. dunia zaman sekarang ni mmg susah tul..kadang lebih dari itu pn ade..aku jugak tak terkecuali ..ekekeke ..


Tapi aku yakin masih ade segelintir yang masih lagi memegang kuat pegangan agama .. sebenanyer yang segelintir itu lah yang bnyk dilihat oleh lelaki-lelaki ..yang alim .. yang merempit .. yang kaki ketis .. yang ade ketumbit ..yang sakit mata ..sebab kite sume tau ..mane2 laki pn taknak carik wanita yang liar ..seksi <--tak tau la..dioang mesti nak yang sopan santun..bebudi bahasa .. senang citer asal yang baek jer la..


Abes yang dok seksi-seksi tu camner penghujung jalan cerita nyer ? .. jadi tontonan aje la kot jawap nyer..selagi tak berubah ..selagi tu aku rase dioang bukan pilihan ..


Aku penah bagi coklat kat soang budak mase kat matrix aku dulu .. hanye sebab aku suke tengok body die lentun betul .. kalu body die boley becakap nescaya aku ngorat body die sahaja ..muke die tak perlu pada masa itu .. ape lancau aku buat mase tu aku pn tak tau ..ini sebenarnye bende yang aku nak citer dari awal entri tadi..awakakaka ..



Moga-moga kite masih mampu mengawal pandangan mata kite dari anasir-anasir jahat .. insyaAllah ..kalu tak dapat buat banyak ..sikit pn jadi lah ..lama-lama nanti bejaya jugak selagi ade usaha ..



Masalahnye skang .. apesal entri aku kali ni penuh dengan sifat kesedaran nih..adoyai ..





Ekekeke ...


Boleh tak aku salah kan semua ni pada kaum wanita ?

ish .. tak semua nye la kan ..(bekap la plak)

lalalalalala...

2 comments:

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Pandangan mata selalu menerjah
pandangan akal selalu tersalah
pandangan nafsu selalu melulu
pandangan hati itu yang yang hakiki
kalau hati itu bersih

lirik lagu nasyid masa aku kecik....

wooooo jaga mata jaga hati yeee

Yana Idris said...

tag!!

P.A.T.I