Letak la blog anda kat sini..lalala

Siaran Langsung

Sunday, November 21, 2010

Dr Rozmey itu ..

Tang rambut tuh aku tak bley nak kawal jenakanye..



Korang kalu tak kenal mamat kat atas ni memang aku seligi dahi koang banyak-banyak .. Mamat ni bagus..bukan mamat exist laaa weyhh ..serius sket bley tak .. !! aku ngamok kang..


Mamat ni kaya gila .. kalu tak sebab Allah bagi kelebihan die cipta produk Jus Mate 5 dan Gain 5 tuh .. die mungkin jadi doktor biase jer .. bagus mamat ni sebab ade kesungguhan dan kejayaan die hasil dari titik peluh die sendiri .. kite patut bangga ..


Sayang nye satu tahap yang kite tak brape bekenan bile sikap angkuh die datang .. betul ke die bersikap angkuh ? Tuhan saja yang tau..tapi kalu dilihat dalam surat kabar Kosmo .. poster filem 2 alam milik nye tuh menampakkan akan keangkuhan die..sekali gus merencat kan akal fikiran kite sekejap..bagi aku die terlalu over dari segala aspek .. kredibiliti .. fesyen ..dan bnyk lagi..


Die 1st time buat filem target sampai 40juta .. ahmad idham .. yusuf haslam buat filem aku rase tak pernah target sampai mcm tu skali.. dapat kutipan 4 juta pun syukur bagi dioang .. aku rase penerbit-penerbit filem kat m'sia ni sume tunggu timing nak gelakkan mamat nih..sampai teduduk die nanti..


Dan aku rase .. bile die dah rase die ni tewas .. baru die akan patah balek menjadi orang yang biasa .. kadang-kadang betul jugak tindakan segelintir orang yang dok ngutuk-ngutuk mamat nih..sbb kalu tak kutuk ..pasti nye belang die makin pekat kat hidung tuh..humakaih..


Aku sendiri nak tegelak tengok ragam manusia dok ngutuk mamat ni kat FB sampai aku pun telibat sama .. bagi pahala free kat mamat tuh ..



Kalu kite rase kite ni riak..
Kite patut di tegur..
Kalu tak..?


Lu pikir la sendiri..


Hahahahaha


5 comments:

ber_u_wang said...

feysen rambut memang tak boleh ikut langsung

told la hejauw said...

haha..weh rambut tuh mahal kot..hahaha

Eima Jer said...

tak baek kutuk kembar awak tau

skid said...

nak aku kutuk rambut ko pulak tak?..ngahahaha

Myaby said...

hihi. target 40 juta xleh blah. ;p

P.A.T.I